Оцінка ліквідності і платоспроможності підприємства - Наркулі, М. М. (My University, 2023)
В кваліфікаційній роботі розкрито теоретичні основи оцінки ліквідності та платоспроможності підприємста. Проведений аналіз ліквідності і платоспроможності підприємства ПрАТ «Завод «Фрегат» за 2020-2021 роки. Запропоновано шляхи підвищення ліквідності та платоспроможності ПрАТ «Завод «Фрегат» та здійснено прогнозування фінансової звітності підприємства на наступний рік з метою покращення показників ліквідності і платоспроможності даного підприємства.
Наркулі, М. М. Оцінка ліквідності і платоспроможності підприємства : бакалаврська робота ; 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" / М. М. Наркулі ; наук. кер. Н. В. Приходько. – Миколаїв, 2023. – 88 с.
Keywords: ліквідність; платоспроможність підприємства; показники ліквідності і платоспроможності; 072 "Фінанси, банківська справа та страхування"; liquidity; solvency of enterprise; indexes of liquidity and solvency