Методичні вказівки щодо виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія суднобудування та автоматизовані системи технологічної підготовки виробництва" - Цикало, Наталя Вікторівна; Перов, Віталій Миколайович (My University, 2010)
Наведено рекомендації щодо виконання та оформлення лабораторних робіт з дисципліни "Технологія суднобудування та автоматизовані системи технологічної підготовки виробництва", перелік рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені для студентів спеціальності 8.080403 "Програмне забезпечення автоматизованих систем"; можуть бути використані студентами, які навчаються на факультеті заочної та дистанційної освіти.
Цикало, Н. В. Методичні вказівки щодо виконання лабораторних робіт "Технологія суднобудування та автоматизовані системи техологічної підготовки виробництва" [Електронний ресурс] / Н. В. Цикало, В. М. Перов. - Електрон. дан. - Миколаїв : НУК, 2010. - 1 електрон. оптич. диск (DVD-ROM). - Назва з етикетки диска.
Keywords: технологія суднобудування; методичні вказівки; автоматизовані системи; технологічна підготовка виробництва; програмне забезпечення