Дослідження нагріву асинхронних двигунів при частотному управлінні - Кристенюк В. Ю. (My University, 2025)
Магістерська робота складається із вступу, шести розділів та висновків, які викладені на 92 сторінках машинописного тексту; містить 42 рисунків, 6 таблиць та перелік літератури з 16 найменувань. Метою роботи є дослідження теплових процесів в асинхронних двигунах при частотному управлінні з перетворювачами частоти. В першому розділі був зроблений аналітичний огляд методів вимірювання температури і моделювання теплових процесів. В другому розділі розроблена математична модель електромеханічних процесів системи ПЧ-АД, а в третьому розділі – модель теплових процесів. В четвертому розділі виконані дослідження. В п’ятому і шостому розділах розглянуті питанням охорони праці і охорони навколишнього середовища.
Кристенюк, В. Ю. Дослідження нагріву асинхронних двигунів при частотному управлінні : магістерська робота ; спец. 141 ''Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка'' / В. Ю. Кристенюк ; наук. кер. Д. В. Костенко. – Миколаїв : НУК, 2025. – 95 с.
Keywords: асинхронний двигун; перетворювач частоти; нагрівання; температура; 141 ''Електроенергетика; електротехніка та електромеханіка''; asynchronous motor; frequency converter; heating; temperature