Негативні психоемоційні стани дитини у старшому дошкільному віці - Яковлєва К. В.; Yakovleva K.V. (My University, 2025)
У кваліфікаційній роботі представлено теоретичні основи та емпіричне дослідження психологічних характеристик негативних психоемоційних станів старших дошкільників. Проведено аналіз сучасних підходів до вивчення даної проблематики з використанням надійних психодіагностичних методик та методів математичної статистики для підтвердження достовірності отриманих результатів.
Яковлєва, К. В. Негативні психоемоційні стани дитини у старшому дошкільному віці = Negative psycho-emotional states of a child in senior preschool age : бакалаврська робота ; спец. 053 ''Психологія'' / К. В. Яковлєва ; наук. кер. С. В. Карсканова. – Миколаїв : НУК, 2025. – 83 с.
Keywords: негативні психоемоційні стани; соціальна адаптація; емоційне благополуччя дитини.; 053 ''Психологія''; negative psycho-emotional states; social adaptation; emotional well-being of the child