Україна в системі міжнародних відносин - Матвієнко, Людмила Володимирівна (My University, 2020)
У стислій формі показано роль України в системі міжнародних відносин з часів існування Давньоруської держави і до початку ХХІ ст. Також подаються завдання для самостійної роботи, документи та матеріали, рекомендована література і додатки.
Матвієнко, Л. В. Україна в системі міжнародних відносин : метод. рек. / Л. В. Матвієнко. – Миколаїв : НУК, 2020. – 104 с. + електрон. копія.
Keywords: Україна; міжнародні відносини; зовнішня політика; договір; геополітична ситуація