Університетська бібліотека як мультифункціональний центр закладу вищої освіти - Костирко, Т. М.; Kostyrko, T. M. (My University, 2018)
Розглядається стратегія розвитку Наукової бібліотеки університету, а саме, робота з менеджменту бібліотеки як інтелектуально-інформаційного та дозвілевого центру.
University library as a multifunctional center of higher educational establishment
Костирко, Т. М. Університетська бібліотека як мультифункціональний центр закладу вищої освіти = University library as a multifunctional center of higher educational establishment / Т. М. Костирко // Матеріали всеукр. наук.-практ. конф. «Науково-комунікаційний простір бібліотеки ЗВО: вимоги часу та реалії». – Миколаїв : НУК, 2018. – С. 42–46.
Keywords: наукова діяльність бібліотеки ЗВО; стратегія розвитку Наукової бібліотеки університету; зонування; сервісність; academic library's scientific activity; development strategy for the university’s scientific library; library zoning; library service