Укладання навчального термінологічного словника «Енергетичний менеджмент» - Ножка, М. О.; Філіппова, Н. М. (My University, 2018)
У статті зафіксовано процес укладання англомовного навчального термінологічного словника «Енергетичний менеджмент». Обґрунтовано концепцію словника: призначення, обсяг, типологічні характеристики. Обрано макро- та мікроструктуру словника. Описано принципи відбору перекладних еквівалентів та дефініцій, також наведено джерела термінологічного матеріалу.
Ножка, М. О. Укладання навчального термінологічного словника "Енергетичний менеджмент" / М. О. Ножка, Н. М. Філіппова // Матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук", 7 груд. 2017 р. – Одеса : Купрієнко СВ, 2018. – С. 333–340.
Keywords: термін; терміносистема; навчальний словник; термінологічний словник; мікроструктура словника; макроструктура словника