Проектування технології виготовлення колеса вантажного (m=10 мм, z=100) - Польовий Едуард Анатолійович (My University, 2026)
В бакалаврській роботі на тему «Проектування технології виготовлення колеса вантажного (m=10 мм, z=100 )» надано опис призначення деталі та характеристика матеріалу, з якого вона виготовлена, зроблено аналіз її технологічності, вибір та обгрунтування типу виробництва, розроблено технологічний процес виготовлення деталей колеса вантажного. В бакалаврській роботі наведені розрахунки спеціальних пристосувань та ріжучого і вимірювального інструментів, розроблені заходи з охорони праці та навколишнього середовища на дільниці.
Design of the technology for manufacturing a truck wheel (m=10 mm, z=100 )
Keywords: вінець; ступиця; колесо вантажне; заготівка; припуски; пристосування для зубофрезерування; розгортка конічна; калібр-пробка; фреза черв’ячна; 131 ''Прикладна механіка''; crown; hub; cargo wheel; workpiece; allowances; gear milling device; conical reamer; gauge plug; worm cutter