Небезпека побутового застосування акумуляторних джерел живлення - Войтасик Андрій Миколайович; Voitasyk Andrii Mykolayovych (My University, 2024)
Розглянуто основні різновиди та особливості використання акумуляторних джерел живлення, які застосовують у своєму складі інверторні безперебійні пристрої та здатні забезпечувати резервне живлення різних важливих пристроїв та обладнання за відсутності електропостачання у централізованій електромережі. При виборі типу акумуляторного елемента для інверторних безперебійних джерел живлення запропоновано враховувати як технічні, так і екологічні аспекти їх умов застосування з метою дотримання безпечного використання та належного рівня експлуатації для мінімізації ризику негативного впливу як на організм людини так і на навколишнє середовище.
Danger of battery power supplies in household use
Войтасик, А. М. Небезпека побутового застосування акумуляторних джерел живлення = Danger of battery power supplies in household use / Матеріали ХV міжнар. наук.-техн. конф. ''Інновації в суднобудуванні та океанотехніці''. – Миколаїв : НУК, 2024. – С. 445–448.
Keywords: енергопостачання; акумулятор; експлуатація; energy supply; battery; exploitation