Методичні вказівки до виконання практичних і контрольних робіт з дисципліни "Системи керування електроприводами" - Васильєв, О. Г.; Гаврилов, С. О.; Ольшевський, С. І. (My University, 2016)
Наведено матеріали для практичного засвоєння відповідних розділів дисципліни "Системи керування електроприводами" при вивченні будови систем керування двигунами постійного струму. Призначено для студентів, які навчаються за напрямом 6.0507 "Електромеханіка".
Васильєв, О. Г. Методичні вказівки до виконання практичних і контрольних робіт з дисципліни "Системи керування електроприводами" [Електронний ресурс] : електрон. вид. комбін. використання на DVD-ROM / О. Г. Васильєв, С. О. Гаврилов, С. І. Ольшевський. – Електрон. дані. – Миколаїв : НУК, 2016. – Назва з етикетки диска.
Keywords: системи керування; електропривод постійного струму; розрахунок; моделювання