„Хейлі... – Феномен...” (до питання своєрідності художньої манери американського прозаїка ХХ століття) - Данильчук, О. М.; Danil'chuk, O. M. (My University, 2009)
В статті розглядаються особливості художньої майстерності американського прозаїка XX століття Артура Хейли
Данильчук, О. М. „Хейлі... – Феномен...” (до питання своєрідності художньої манери американського прозаїка ХХ століття) / О. М. Данильчук // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2009. – Вип. 2. – С. 55–58.
Keywords: масове суспільство; відчуження особистості; фактографічність; репортерська проза; документальний виток; белетристика; вимисел; факт; mass society; alienation of personality; faktografichnist'; reporter prose; documentary coil; fiction; fiction; fact