Методичні вказівки для проведення занять з курсу "Філософія" (2-й та 3-й навчальні модулі) - Щукін, Євген Олександрович; Дрожанова, Оксана Миколаївна; Патлайчук, Оксана Віталіївна (My University, 2008)
Наведені відомості про методику проведення занять з курсу "Філософія", яка розроблена відповідно до вимог Болонського процесу. Наводиться зміст структурних елементів другого та третього навчальних модулів, перелік екзаменаційних питань, дається аналіз електронних ресурсів з дисципліни. До кожної навчальної теми надається план лекційного та семінарського занять, перелік питань, які виносяться студентам на самостійну проробку, перелік питань для самоконтролю засвоєння матеріалу лекції, рекомендовані теми рефератів, додаткова література. Методичні вказівки призначені для студентів усіх спеціальностей денної та заочної форм навчання.
Щукін, Є. О. Методичні вказівки для проведення занять з курсу "Філософія" (2-й та 3-й навчальні модулі) / Є. О. Щукін, О. М. Дрожанова, О. В. Патлайчук. - Миколаїв : НУК, 2008. - 44 с. + ел. копія.
Keywords: філософія; навчальні модулі; філософська онтологія; буття; матерія; свідомість