Нейрон сортування змінних - Кутковецький, Валентин Якович; Турти, Марина Валентинівна (My University, 2019)
Корисна модель належить до штучних нейронних мереж (НМ), призначених для реалізації логічного рішення стосовно сортування по величині ряду не упорядковано поданих чисел, що застосовується в нейрокібернетиці і може бути використане в нейрокомп'ютерах та в НМ при розв'язанні задач логічної обробки даних.
Пат. 135382 Україна. Нейрон сортування змінних / В. Я. Кутковецький, М. В. Турти (Україна). – Заявл. 01.02.2019 ; опубл. 25.06.2019, Бюл. № 12.