Позааудиторная работа як одна із важливих форм навчання студентів ВНЗ іноземним мовам - Кисельова, Т. В.; Суглякова, М. К.; Шарапова, В. В.; Kiselyova, T. V.; Smyhliakova, M. K.; Sharapova, V. V. (My University, 2016)
У статті розкрито важливість позааудиторної роботи зі студентами як одної із сучасних форм навчання іноземним мовам. Визначено принципи роботи, при використанні яких підтримується активний інтерес студентів до вивчення іноземних мов
Кисельова, Т. В. Позааудиторная работа як одна із важливих форм навчання студентів ВНЗ іноземним мовам / Т. В. Кисельова, М. К. Смуглякова, В. В. Шарапова // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2016. – Вип. 9. – С. 40–46.
Keywords: позааудиторна робота; сучасні методи викладання; мотивація; стратегія; ініціатива; виховання; extra-curricular activities; modern methods of teaching; motivation; strategy; initiative; education