Визначення ефективності функціонування публічного сектору - Гавриленко, Н. В.; Каліновська, М. (Харківський національний університет будівництва та архітектури, 2022)
Проаналізовано публічний сектор, як невід'ємний елемент національної економіки країни, який під впливом різних факторів (економічних, соціальних, політичних, інституційних) піддається постійним трансформаційним змінам. Запропоновано показники для оцінки науково-технічного розвитку, науки і освіти.
Гавриленко, Н. В. Визначення ефективності функціонування публічного сектора / Н. В. Гавриленко, М. Каліновська // Матеріали XІІІ міжнар. наук.-практ. конф. "Європейський вектор модернізації економіки: креативність, прозорість та сталий розвиток". – Харків : ХДТУБА, 2021. – С. 150–152.
Keywords: національна економіка; податки; публічний сектор; доходи; держава