Молодіжний жаргон та його роль у соціалізації молоді - Лєскова, Л. Д.; Шаповалова, І. М.; Трибулькевич, К. Г. (My University, 2019)
У статті розкрито поняття і сутність молодіжного жаргону та розглянуто його вплив на становлення особистості в молодіжному віці. Особливу увагу приділено ролі молодіжного жаргону в соціальній адаптації молодої людини в суспільстві.
Лєскова, Л. Д. Молодіжний жаргон та його роль у соціалізації молоді / Л. Д. Лєскова, І. М. Шаповалова, К. Г. Трибулькевич // Матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук", 7 груд. 2018 р. – Запоріжжя: АА Тандем, 2019. – С. 332–336.
Keywords: молодіжний вік; жаргон; спільні інтереси; соціальні відносини; свідомість; індивідуальність