Підвищення техніко-економічних показників газового двигуна потужністю 535 кВт за рахунок застосування колінчастого валу вдосконаленої конструкції. - Чернишов Богдан Олексійович (My University, 2023)
Пояснювальна записка до кваліфікаційної магістерської роботи на тему ''Підвищення техніко-економічних показників газового двигуна потужністю 535 кВт за рахунок застосування колінчастого валу вдосконаленої конструкції'' складається із Вступу, чотирьох розділів та Додатків - 5 листів креслень формату А1. В пояснювальній записці приведений опис конструкції двигуна-прототипу 6ГЧН25/34 та об’єкту на якому він встановлюється, розрахований робочий процес з визначенням його основних параметрів, приведене обґрунтування розробленої конструкції колінчастого валу та виконаний його розрахунок на міцність. Також розроблені заходи з охорони праці і захисту навколишнього середовища. На завершення зроблені загальні висновки по кваліфікаційній роботі. Додатки до пояснювальної записки містять креслення двигуна 6ГЧН25/34, складальне і робоче креслення колінчастого валу, специфікації двигуна та колінчастого валу.
Чернишов, Б. О. Підвищення техніко-економічних показників газового двигуна потужністю 535 кВт за рахунок застосування колінчастого валу вдосконаленої конструкції : магістерська робота ; спец. 131 ''Прикладна механіка'' / Б. О. Чернишов ; наук. кер. О. І. Грабовенко. – Первомайськ : ПННІ НУК, 2023. – 70 с.
Keywords: колінчастий вал; робочий процес; охорона праці; захист навколишнього середовища; 131 ''Прикладна механіка''; crankshaft; work process; labor protection; environmental protection