Визначення технічних характеристик безекіпажних прив'язних підводних апаратів - Буруніна, Ж. Ю.; Войтасик, А. М.; Клочков, О. П.; Сірівчук, А. С. (My University, 2018)
Навчальний посібник присвячено розгляду підходів до створення складових прив'язної підводної системи як елементів, технічні характеристики яких взаємно впливають один на одного. Призначено для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка", спеціалізація "Морська робототехніка".
Визначення технічних характеристик безекіпажних прив'язних підводних апаратів : метод. вказівки / Ж. Ю. Буруніна, А. М. Войтасик, О. П. Клочков, А. С. Сірівчук ; під заг. ред. В. С. Блінцова. – Миколаїв : НУК, 2018. – 44 с.