Розрахунок підкріплень під контейнери на подвійному борті - Шарун Г. В.; Іванов Д.; Іванченко В.; Sharun Hryhorii; Ivanov Dmytro; Ivanchenko Vitaly (My University, 2023)
Виконані розрахунки місцевої міцності подвійного борту контейнеровоза при навантаженнях від контейнерів в трюмі з урахуванням прискорень в поперечному напрямі від бортової хитавиці. Розрахунки виконувались методом скінченних елементів. Розроблені рекомендації з конструювання та проектування підкріплень подвійного борту.
Calculation of supports under containers on a double side
Шарун, Г. В. Розрахунок підкріплень під контейнери на подвійному борті = Calculation of supports under containers on a double side / Г. В. Шарун, Д. Іванов, В. Іванченко // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 69–72.