Матеріально-технічне забезпечення технології виготовлення гарячепресованих радіаційно стійких композитів з порошку алюмінію - Казимиренко Ю. О.; Лебедєва Н. Ю.; Kazymyrenko Yuliia; Lebedieva Nataliia (My University, 2024)
В роботі проаналізовано питання матеріально-технічного забезпечення і організації технологічного процесу одержання радіаційно захисних алюмоматричних матеріалів, наповнених дисперсними частинками Al2O3, SiC, скляними мікросферами. Розглянуто устаткування для гарячого пресування, визначено вимоги до матеріалів, які застосовуються для виготовлення відповідальних механізмів.
Material and technical support of the technology for the manufacture of hot-pressed radiation-resistant composites from aluminum powder
Казимиренко, Ю. О. Матеріально-технічне забезпечення технології виготовлення гарячепресованих радіаційно стійких композитів з порошку алюмінію = Material and technical support of the technology for the manufacture of hot-pressed radiation-resistant composites from aluminum powder / Ю. О. Казимиренко, Н. Ю. Лебедєва // Матеріали ХV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2024. – С. 116–120.
Keywords: гаряче пресування; комплектуючі для устаткування; обладнання; матеріали; структура; hot pressing; components for equipment; equipment; materials; structure