Патерни бідності у покоління 90-х на пострадянському просторі - Кольцов, А. В.; Гончарова, О. О. (Миколаїв: НУК, 2022)
Робота присвячена аналізу патернів бідності в манері одягатися людей так званого "покоління 90х" на теренах пострадянського простору. Робиться спроба детально розглянути, які соціально-політичні та культурологічні чинники стали джерелом масової стилістичної еклектики в одязі людей, які пережили руйнування Радянського Союзу, і про які приховані соціальні трансформації ця еклектика свідчила.
Кольцов, А. В. Патерни бідності у покоління 90-х на пострадянському просторі / А. В. Кольцов, О. О. Гончарова // Матеріали І всеукр. студ. наук.-практ. конф. "Філософські та культурологічні проблеми людства очима студентства". – Миколаїв: НУК, 2018. – С. 48–55.
Keywords: патерни бідності; стилістична еклектика; покоління 90х; пострадянський простір; падіння СРСР; "залізна завіса"