Дослідження контактного газотурбінного агрегату з теплоутилізаційним контуром потужністю 110 МВт для приводу генератора електричного струму - Олійник Віктор Русланович (My University, 2022)
У роботі проведене дослідження контактного газотурбінного агрегату з теплотилізаційним контуром потужністю 110 МВт для приводу генератора електричного струму. Послідовно освітлені наступні питання: вибір теплової схеми і її детальний тепловий розрахунок; визначення габаритів елементів агрегату і термогазодинамічні розрахунки турбін; розробка конструкції турбіни двигуна; розрахунок робочої лопатки та диска 1-го ступеня на міцність; розробка системи охолодження; аналіз небезпечних і шкідливих факторів у машинному залі та розробка системи штучного освітлення; визначення економічного ефекту проектованої установки.
Олійник, В. Р. Дослідження контактного газотурбінного агрегату з теплоутилізаційним контуром потужністю 110 МВт для приводу генератора електричного струму : магістерська робота ; спец. 142 ''Енергетичне машинобудування'' / В. Р. Олійник ; наук. кер. А. В. Козловський. – Миколаїв : НУК, 2022. – 109 с.
Keywords: газотурбінна установка; електростанція; ефективність; витрата палива; тепловий розрахунок; габаритний розрахунок; 142 ''Енергетичне машинобудування''; gas turbine unit; power plant; efficiency; fuel consumption; thermal calculation; overall calculation