Діагностика двигунів внутрішнього згоряння - Шалапко, Д. О.; Пирисунько, М. А.; Максимов, В. І. (My University, 2016)
Методичні вказівки містять систему єдиних вимог, роз'яснень і рекомендацій щодо виконання, визначення її структури, змісту, обсягів, а також встановлюють обов'язкові для виконання вимоги до змісту та оформлення самостійної роботи. Призначені для студентів спеціальності 7.05050304 "Двигуни внутрішнього згоряння" з метою раціональної та ефективної організації процесу виконання самостійної роботи.
Шалапко, Д. О. Діагностика двигунів внутрішнього згоряння : метод. вказівки до самостійної роботи для студентів спеціальності 7.05050304 "Двигуни внутрішнього згоряння" (напрям підготовки 050503 "Машинобудування") / Д. О. Шалапко, М. А. Пирисунько, В. І. Максимов. – Херсон : ХФ НУК, 2016. – 17 с.
Keywords: Діагностика двигунів внутрішнього згоряння