Методичні вказівки до виконання самостійних робіт з дисципліни "Математичні методи дослідження операцій" - Латанська, Л. О.; Фаріонова, Т. А. (My University, 2017)
Методичні вказівки укладено у відповідності з робочою навчальною програмою дисципліни "Математичні методи дослідження операцій" для студентів третього курсу спеціальностей 121 "Інженерія програмного забезпечення", 122 "Комп’ютерні науки та інформаційні технології" та призначені для самостійного вивчення питань по дисципліні й закріплення знань, отриманих на аудиторних заняттях.
Латанська, Л. О. Методичні вказівки до виконання самостійних робіт з дисципліни "Математичні методи дослідження операцій" / Л. О. Латанська, Т. А. Фаріонова. – Миколаїв : НУК, 2017. – 29 c.
Keywords: аналіз на чутливість; оптимальний розв'язок; задача лінійного програмування; графічний метод; симплексний метод; мінімальне остовне дерево; зв’язний зважений неорієнтований граф; максимальний потік на мережі