Політична безпека сучасної української держави - Кравчук, О. Ю. (My University, 2014)
Наголошено, що немає чіткого визначення поняття «політична безпека» в науковій літературі. Переважно політична безпека зазвичай ототожнюється з державною безпекою. Наголошено, що безпека є динамічною категорією, що змінюється в часі.
Кравчук, О. Ю. Політична безпека сучасної української держави / О. Ю. Кравчук // Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. «Нові завдання суспільних наук у ХХІ столітті». – Київ, 2014. – С. 103–105.
Keywords: політична безпека; держава; процес; національна безпека; загрози; національний інтерес