Визначення раціональних параметрів проміжного охолодження наддувного повітря суднових ДВЗ - Андрєєв, А. А.; Andrieiev Artem Andriyovich (My University, 2021)
Скорочення теплових втрат суднових ДВЗ шляхом використання теплоти наддувного повітря та відхідних газів в ежекторних холодильних машинах для охолодження повітря на вході ДВЗ, визначення раціональних параметрів і схем холодильних машин, які забезпечують максимальний приріст енергетичних показників ДВЗ (потужності та ККД) є задачами, що вирішуються в роботі.
Андрєєв, А. А. Визначення раціональних параметрів проміжного охолодження наддувного повітря суднових ДВЗ / А. А. Андрєєв // Матеріали XII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 293–296.