Формування та використання фінансових ресурсів підприємства - Шатликов, М. (My University, 2021)
В кваліфікаційній роботі розкрито сутність поняття «фінансові ресурси підприємства», їх класифікації, методика аналізу формування і використання фінансових ресурсів підприємства. Здійснений фінансовий аналіз стану формування і використання фінансових ресурсів ТОВ «Ірида Со» в 2019–2020 роках. Надані напрями підвищення ефективності формування і використання фінансових ресурсів ТОВ «Ірида Со».
Шатликов, М. Формування та використання фінансових ресурсів підприємства : бакалаврська робота ; спец. 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" / М. Шатликов ; наук. кер. А. І. Зінченко. – Миколаїв : НУК, 2021. – 86 с.
Keywords: фінансові ресурси підприємства; джерела формування фінансових ресурсів; використання фінансових ресурсів; 072 "Фінанси, банківська справа та страхування"