Розвиток моделей календарно-мережевого планування в управлінні проєктами - Біла, А. К.; Bila, A. K. (My University, 2022)
Біла А. К. Розвиток моделей календарно-мережевого планування в управлінні проектами. Спеціальність 122 «Комп’ютерні науки», освітньої програми «Управління проектами». Миколаїв. 2022 рік. 99 сторінок. У роботі було проаналізовано та досліджено методи аналізу, оцінки та управління процесами дискретного монтажного виробництва, планування ефективного виробництва з використанням мережевих моделей. У роботі аналізуються існуючі принципи побудови календарного плану та його основні функції, аналізується ринок таких програмних продуктів. У результаті розроблено алгоритм побудови мережевої моделі, сформовано вимоги до ряду вихідної інформації, яку необхідно отримати та надати розробникам, а також розроблено вимоги до автоматизованої системи планування.
Біла, А. К. Розвиток моделей календарно-мережевого планування в управлінні проєктами = Development of calendar and network planning models in project management : магістерська робота ; спец. 122 "Комп’ютерні науки" / А. К. Біла ; наук. кер. Лб. С. Чернова. – Миколаїв : НУК, 2022. – 99 с.
Keywords: розвиток моделей; виробництво; календарі; мережеве планування; 122 "Комп’ютерні науки"; model development; production; calendars; network planning