Соціально-психологічний клімат організації - Петрова О. О.; Petrova O. O. (My University, 2026)
У кваліфікаційній роботі представлено теоретичні основи та емпіричне дослідження соціально-психологічного клімату в поліції міста Херсон. Проведено аналіз сучасних підходів до вивчення даної проблематики з використанням надійних психодіагностичних методик та методів математичної статистики для підтвердження достовірності отриманих результатів.
Socio-psychological climate of the organization
Keywords: соціально-психологічний клімат; організація; чинники; правоохоронні органи; 053 ''Психологія''; socio-psychological climate; organization; factors; law enforcement agencies