Turbines at Work - Кисельова Тетяна Володимирівна; Давиденко Олена Борисівна (My University, 2019)
Метою вказівок є формування системи знань для читання спеціальної літератури, розвиток навичок розуміння та аналізу оригінальних текстів, накопичення словникового запасу, а також розвиток навичок усного мовлення. Призначено для студентів І–ІІ курсів спеціальності "Енергетичне машинобудування".
Кисельова, Т. В. Turbines at Work : метод. вказівки з англійської мови для студентів І–ІІ курсів спеціальності "Енергетичне машинобудування" / Т. В. Кисельова, О. Б. Давиденко. – Миколаїв : НУК, 2019. – 40 с.