Особливості оцінки ризиків при визначенні ринкової вартості підприємства - Єріцян, М. Г.; Пащенко, О. В. (My University, 2019)
Розглянуто особливості визначення вартості підприємств в умовах ризику. Визначено ключові параметри, які потрібно врахувати при оцінці вартості підприємства. Узагальнено показники, що дозволяють підвищити «якість» оцінки.
Єріцян, М. Г. Особливості оцінки ризиків при визначенні ринкової вартості підприємства / М. Г. Єріцян, О. В. Пащенко // Матеріали всеукр. наук. екон. читань з міжнар. участю «Трансформація економічних процесів у морегосподарському комплексі України», 17–18 груд. 2019 р. – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2019. – С. 81–82.
Keywords: вартість підприємства; ринкова вартість; ризик; невизначеність