Вдосконалення системи управління персоналом промислового підприємства - Сергійчук Н. С.; Sergiychuk N. S. (My University, 2023)
Сергійчук Н. С. "Вдосконалення системи управління персоналом промислового підприємства". Кваліфікаційна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістр за спеціальністю 073 "Менеджмент" – Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, Миколаїв, 2023. Кваліфікаційна робота присвячена актуальним проблемам теоретичних, методичних і практичних аспектів вдосконалення системи управління персоналом на промисловому підприємстві НВКГ "Зоря"–"Машпроект". Розглянуті сутність та зміст управління персоналом підприємства. Досліджено основні функції управління персоналом на підприємстві. Досліджено основні елементи системи управління персоналом на підприємстві. Проведено аналіз управління персоналом виробничого підприємства ДП НВКГ "Зоря"–"Машпроект". Розкрита загальна господарсько-економічна характеристика діяльності підприємства. Проведено аналіз трудових показників та аналіз роботи кадрової служби. Розроблено основні напрямки вдосконалення системи управління персоналом на державному підприємстві НВКГ "Зоря"–"Машпроект". Представлено процес удосконалення мотивації праці на основі розробки компенсаційних пакетів. Вдосконалено методи управління персоналом на державному підприємстві НВКГ "Зоря"–"Машпроект". Запропоновані заходи з вдосконалення професійно-технічного навчання робітників.
Improving the personnel management system of an industrial enterprise
Сергійчук, Н. С. Вдосконалення системи управління персоналом промислового підприємства = Improving the personnel management system of an industrial enterprise : магістерська робота ; спец. 073 ''Менеджмент'' / Н. С. Сергійчук ; наук. кер. С. І. Сергійчук. – Миколаїв : НУК, 2023. – 137 с.
Keywords: управління персоналом; продуктивність праці; компенсаційний пакет; професійно-технічне навчання; 073 ''Менеджмент''; personnel management; labor productivity; compensation package; vocational training