Латинська мова - Шаманова, Наталія Євгенівна (My University, 2021)
Посібник складається з 20 лекцій, які містять теоретичний, лексичний, практичний, фразеологічний і текстовий матеріал та завдання з етимологічного аналізу лінгвістичних термінів. Мета посібника – надати студентам основні відомості з латинської мови як для аудиторного, так і для самостійного вивчення. Призначено для фахівців першого рівня вищої освіти галузі знань 03 «Гуманітарні науки» за спеціальністю 035 «Філологія» спеціалізації 035.10 «Прикладна лінгвістика».
Шаманова, Н. Є. Латинська мова : навч. посібник з вивчення дисципліни / Н. Є. Шаманова. – Миколаїв : НУК, 2021. – 144 с.