Стабілізація здрібненої полігонізаційної субструктури сталі 12Х18Н10Т після передкристалізаційної термічної обробки - Дубовий, О. М.; Лю, Ш.; Жданов, О. О.; Dubovyi, Oleksandr M.; Liu, Shen; Zhdanov, Oleksandr O. (My University, 2015)
Досліджено можливість стабілізації здрібненої полігонізаційної субструктури сталі 12Х18Н10Т після передрекристалізаційної термічної обробки. Встановлено, що повторна пластична деформація сталі після передрекристалізаційної термічної обробки дозволяє збільшити час витримки до 20 хвилин за рахунок формування нерухомих дислокаційних з'єднань, що блокують зростання субзерен за повторного нагрівання.
Дубовий, О. М. Стабілізація здрібненої полігонізаційної субструктури сталі 12Х18Н10Т після передкристалізаційної термічної обробки = Stabilization of milled polygonizational 12Cr18Ni10Ti steel substructure after pre-recrystallizational heat treatment / О. М. Дубовий, Ш. Лю, О. О. Жданов // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2015. – № 2 (458). – С. 45–50.
Keywords: полігонізаційна субструктура; пластична деформація; щільність дислокацій; полигонизационная субструктура; пластическая деформация; плотность дислокаций; polygonizational substructure; plastic deformation; dislocation density; pre-recrystallizational heat treatment