Функції терміну на заняттях ESP (ENGLISH FOR SPECIAL PERPOSE) для студентів кораблебудівної галузі - Сорокіна, Т. М.; Sorokina, T. M. (My University, 2010)
Розглянуто особливості перекладу термінів кораблебудівної галузі. Рекомендуються різні прийоми та засоби проектного навчання, які є стимулом до мовлення та сприяють оволодінню технічною термінологією
Сорокіна Т. М. Функції терміну на заняттях ESP (ENGLISH FOR SPECIAL PERPOSE) для студентів кораблебудівної галузі / Т. М. Сорокіна // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2010. – Вип. 3. – С. 129–131.
Keywords: англійська мова; термінознавство; технічна термінологія; інформаційні технології; метод проектів; technical terms; English language; terminology; method of design; information technology