Виконання технічних та розрахунково-графічних робіт - Ніколаєв, Володимир Іванович (My University, 2009)
Методичні вказівки мають на меті ознайомити студентів з раціональною практикою виконання технічних обчислень та розрахуново-графічних робіт, що склалася протягом багатьох років інженерної діяльності.
Ніколаєв, В. І. Виконання технічних обчислень та розрахунково-графічних робіт : метод. вказівки / В. І. Ніколаєв. - Миколаїв : НУК, 2009. - 36 с. + ел. копія.
Keywords: технічні обчислення; розрахунково-графічні роботи; інженерна діяльність; математичні операції