Розроблення автоматизованого робочого місця працівника пенсійного фонду - Зубач Артем Олексійович; Zubach Artem (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота складається з 86 сторінок, 30 ілюстрацій, 11 таблиць, 2 додатків та 12 джерел у списку літератури. У дипломній роботі розглядається процес розробки автоматизованого робочого місця (АРМ) працівника Пенсійного фонду України (ПФУ). Описано функціональні модулі (реєстрація звернень, калькулятор виплат, звітність, інтеграція з зовнішніми інформаційними системами). У рамках дослідження використовувалися методи аналізу вимог користувачів, проектування системи та інтерфейсу, розробки інформаційної підсистеми та тестування. Результати дослідження включають функціональну веб-платформу, що відповідає потребам користувачів. Отримані результати можуть бути застосовані в сфері фінансових виплат для збільшення продуктивності та якості роботи. Висновки та прогнози щодо розвитку проекту підкреслюють важливість та перспективність подальшої розробки та вдосконалення інформаційної системи.
Development of an automated workplace for a pension fund employee
Зубач, А. О. Розроблення автоматизованого робочого місця працівника пенсійного фонду = Development of an automated workplace for a pension fund employee : бакалаврська робота ; спец. 124 "Системний аналіз" / А. О. Зубач ; наук. кер. А. Ю. Павленко. – Миколаїв : НУК, 2025. – 86 с.
Keywords: АРМ; працівник ПФУ; пенсійні справи; автоматизація пенсійного обслуговування; облік; інтеграція інформаційних систем; оптимізація бізнес-процесів; база даних; 124 "Системний аналіз"; Automated workplace; PFU employee; pension affairs; automation of pension services; accounting; integration of information systems; optimization of business processes; database