Онлайн-сервіси як перспективні та альтернативні засоби організації роботи компанії - Фокічева Л. В.; Тендітна Н. В.; Гайдаєнко О. В.; Fokicheva L.V.; Tenditna N. V.; Haidaienko O. V. (My University, 2020)
В ході дослідження з’ясувалося, що одна з основних проблем керування роботою компанії на сьогоднішній час – неавтоматизована організація робочого процесу співробітників компанії в умовах дистанційної роботи. Онлайн-сервіси як нова альтернатива організації роботи дозволяють онлайн створювати та керувати задачами, відстежувати процес виконання завдання співробітниками.
Online services as prospective and alternative means of organization of the company's work
Фокічева, Л. В. Онлайн-сервіси як перспективні та альтернативні засоби організації роботи компанії = Online services as prospective and alternative means of organization of the company's work / Л. В. Фокічева, Н. В. Тендітна, О. В. Гайдаєнко // Матеріали всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф. "Інформаційні технології: моделі, алгоритми, системи" (ITMAS–2020). – Миколаїв : НУК, 2020. – С. 47–48. Режим доступу: http://itconf.nuos.edu.ua/2020/proceedings/
Keywords: організація; робота; дистанція; керування; процес; organization; workflow; distance; managing; process