Застосування нейролінгвістичного програмування у методиці викладання іноземної мови - Кондрашова, О. С.; Мочалова, Н. С. (My University, 2019)
У статті розглядаються базові поняття нейролінгвістичного програмування, які застосовуються у методиці викладання іноземної мови та проводиться аналіз основних моделей методики викладання іноземної мови, заснованих на нейролінгвістичному програмуванні.
Мочалова, Н. С. Застосування нейролінгвістичного програмування у методиці викладання іноземної мови / Н. С. Мочалова, О. С. Кондрашова // Матеріали XV Всеукр. наук.-метод. конф. студ. та молодих науковців "Прикладна лінгвістика 2019: проблеми і рішення", 16 трав. 2019 р. – Миколаїв : НУК, 2019. – С. 50–53.
Keywords: нейролінгвістичне програмування; карта реальності; територія; рапорт; модель