Історія соціокультурної комунікації: публіцистика - Філатова, О. С. (My University, 2021)
У навчально-методичних рекомендаціях та вказівках до самостійної роботи представлено матеріали, які стануть у пригоді студентам в освоєнні та поглибленні знань про українську публіцистику: теоретичну і практичну самобутність публіцистичної творчості, історичні форми розвитку, способи творення й поширення. Зокрема подаються плани практичних занять, тестові завдання, орієнтовані питання до модульних контрольних робіт та екзамену, вказівки до самостійного вивчення окремих тем курсу тощо.
Філатова, О. С. Історія соціокультурної комунікації: публіцистика : навч.-метод. рек. та вказівки до самостійної роботи. – Миколаїв : НУК, 2021. – 64 с.