Нечітке керування електроприводів камер спостереження - Білюк Іван Сергійович; Шарейко Дмитро Юрійович; Фоменко Андрій Миколайович; Савченко Олег Валерійович; Різник Володимир Олексійович (My University, 2018)
Системи телевізійного спостереження призначені для забезпечення безпеки на об'єкті, що охороняється. Вони дозволяють одному або декільком спостерігачам одночасно стежити за одним або багатьма об'єктами, що знаходяться деколи на значній відстані як один від одного, так і від місця спостереження.
Нечітке керування електроприводів камер спостереження / І. С. Білюк, Д. Ю. Шарейко, А. М. Фоменко, О. В. Савченко, В. О. Різник // Матеріали ІХ міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2018. – С. 361–363.
Keywords: нечітке керування; камера спостереження; система керування; якість керування; мікроконтролер