Особливості типів темпераменту підлітків - Коліщак С. В.; Матвієнко, Л. В.; Kolishchak S. V.; Matvienko, L. V. (My University, 2023)
У статті розглядаються особливості формування темпераменту підлітків, його різновиди. Також запропоновано найбільш сприятливі професії для холериків, сангвініків, флегматиків та меланхоліків.
Peculiarities of adolescent temperament types
Коліщак, С. В. Особливості типів темпераменту підлітків = Peculiarities of adolescent temperament types / С. В. Коліщак, Л. В. Матвієнко // Матеріали VІІ Всеукр. студ. наук.-практ. конф. "Актуальні проблеми соціально-гуманітарних наук: перспективи та виклики". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 166–169.