Електропривод гільйотинних ножиць - Войтасик, А. М.; Voitasyk Andrii Mykolayovych (My University, 2023)
Представлено кінематичну схему та розроблено 3D-модель згідно до якої запропоновано реалізувати електроприводний механізм руху леза гільйотинних ножиць призначених для швидкого виготовлення плоских алюмінієвих заготовок товщиною до 4 мм, які у подальшому закладаються в основу відкритої рамної конструкції підводного транспортного засобу. Сформульовано основні технічні характеристики розробки та детально описано принцип роботи запропонованого електроприводного механізму руху леза.
Electrical drive of guillotine shears
Войтасик, А. М. Електропривод гільйотинних ножиць = Electrical drive of guillotine shears / А. М. Войтасик // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 315–318.