Розробка системи теплопостачання двоповерхового житлового будинку загальною площею 1100 м2 - Варданян Артем Вагаршакович (My University, 2025)
Варданян А. В. «Розробка системи теплопостачання двоповерхового житлового будинку загальною площею 1100 м2». У першому розділі представлена характеристика об’єкта, для якого проектується система опалення. Представлені характеристики будівельних матеріалів і вибір їх параметрів. Представлений план будівлі. У другому розділі зроблено розрахунок теплопередачі огороджувальних конструкцій будівлі. Визначено основні втрати і теплопідведення. Складено тепловий баланс будівлі. Розраховані потужності і кількість опалювальних приладів. Розроблена аксонометрична схема опалення. Зроблено гідравлічний розрахунок системи опалення. У третьому розділі зроблено розрахунок потужності системи гарячого водопостачання та потужності джерела теплоти. У четвертому розділі зроблено розрахунок кожухотрубного теплообмінника. Зроблено розрахунок на міцність. Представлене креслення теплообмінника. У п’ятому розділі розроблено схему теплового пункту. У шостому розділі розроблено заходи з охорони праці.
Development of a Heating System for a Two-Story Residential Building with a Total Area of 1,100 m²
Варданян, А. В. Розробка системи теплопостачання двоповерхового житлового будинку загальною площею 1100 м2 = Development of a heating system for a two-story residential building with a total area of 1100 m2 : бакалаврська робота ; спец. 144 "Теплоенергетика" / А. В. Варданян ; наук. кер. Ю. О. Шаповалов. – Херсон : ХННІ НУК, 2025. – 86 с.
Keywords: система теплопостачання; теплопередача; опалювальні прилади; гаряче водопостачання; джерело теплоти; 144 "Теплоенергетика"; heating system; heat transfer; heating devices; hot water supply; heat source