Дослідження технологій підвищення цифрової грамотності літніх людей та розробка модуля обліку успішності - Кондюріна Ганна Вікторівна (My University, 2025)
Кваліфікаційна магістерська робота «Дослідження технологій підвищення цифрової грамотності літніх людей та розробка модуля обліку успішності» за освітньою програмою «Інформаційні управляючі системи та технології» спеціальності 126 «Інформаційні управляючі системи та технології». Робота присвячена вирішенню важливого науково-технічного завдання розроблення модуля обліку успішності навчання для оцінювання ефективності освітнього процесу з урахуванням сучасних технологій підвищення цифрової грамотності літніх людей. Метою роботи є розроблення модуля обліку успішності навчання для оцінювання ефективності освітнього процесу з урахуванням сучасних технологій підвищення цифрової грамотності літніх людей. Наукове значення роботи. Одержані результати спрямовані на вирішення науково-прикладного завдання автоматизації процесів обліку успішності навчання. Практичне значення одержаних результатів полягає у розробці інструментарію, який дозволяє соціальним працівникам та викладачам відстежувати прогрес навчання, ідентифікувати складні теми та адаптувати навчальну програму для кращої соціалізації літніх людей у цифровому просторі. Апробація результатів досліджень. Результати були представлені Х Міжнародній науково-практичній конференції Project, Program, Portfolio Management P3M-2025, яка відбулася 28–29 листопада 2025 року на базі Національного університету «Одеська політехніка». Робота викладена на 86 сторінках машинописного тексту, містить 11 рисунків, 11 таблиць, 3 додатки і список використаних джерел з 29 найменувань.
Research into technologies to improve digital literacy of older adults and development of a success tracking module
Кондюріна, Г. В. Дослідження технологій підвищення цифрової грамотності літніх людей та розробка модуля обліку успішності = Research into technologies to improve digital literacy of older adults and development of a success tracking module : магістерська робота ; спец. 126 "Інформаційні системи та технології" / Г. В. Кондюріна ; наук. кер. С. О. Слободян. – Миколаїв : НУК, 2025. – 86 с.
Keywords: цифрова грамотність літніх людей; модуль обліку успішності; цифрова освіта; автоматизація оцінювання; цифрова інклюзія; 126 "Інформаційні системи та технології"; digital literacy of older adults; academic performance tracking module; digital education; assessment automation; digital inclusion