Поняття "термінологія", "терміносистема" і "термінополе" у сучасній лінгвістиці - Гарбар, А. І.; Гарбар, І. В.; Петрович, Л. І.; Garbar, A. I.; Garbar, I. V.; Petrovich, L. I. (My University, 2018)
У статті розглянуто визначення сфери функціонування термінів сучасної науки про мову – термінології, терміносистеми і термінополя. Звернуто увагу на розбіжності в поглядах науковців щодо означень цих термінів
The concept of «Terminology», «Term system» and «Terminology field» in Modern Linguistics
Гарбар, А. І. Поняття "термінологія", "терміносистема" і "термінополе" у сучасній лінгвістиці = The concept of «Terminology», «Term system» and «Terminology field» in Modern Linguistics / А. І. Гарбар, І. В. Гарбар, Л. І. Петрович // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2018. – Вип. 11. – С. 16–19.
Keywords: термін; термінологія; терміносистема; термінополе; term; terminology; terminological; terminology field