Проблеми української термінології - Гарбар, І. В.; Гарбар, А. І.; Петрович, Л. І.; Garbar, A. I.; Garbar, I. V.; Petrovich, L. I. (My University, 2015)
У статті розглянуто науковий підхід до проблеми українського термінотворення, представлено потенційні можливості української мови
The problems of Ukrainian terminology
Гарбар, І. В. Проблеми української термінології = The problems of Ukrainian terminology / І. В. Гарбар, А. І. Гарбар, Л. І. Петрович // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2015. – Вип. 8. – С. 25–28.
Keywords: термінологія; наукова мова; термінознавство; проблема; термінотворення; terminology; scientific language; knowledge of terms; problem