Проектування технології виготовлення валу ступінчастого (Ø63 мм; L = 240 мм) - Василега Ігор Сергійович (My University, 2026)
В кваліфікаційній роботі бакалавра на тему «Проектування технології виготовлення валу ступінчастого (Ø63 мм; L = 240 мм)» надано опис призначення деталі та характеристика матеріалу, з якого вона виготовлена, зроблено аналіз її технологічності, вибір та обгрунтування типу виробництва, розроблено технологічний процес виготовлення деталі. В кваліфікаційній роботі наведені розрахунки спеціальних пристосувань та ріжучого і вимірювального інструментів, наведені заходи з охорони праці та навколишнього середовища на дільниці.
Design of the technology for manufacturing a stepped shaft (Ø63 mm; L = 240 mm)
Keywords: вал ступінчастий; заготівка; припуски; пристосування для фрезерування лисок і пазів; фреза кінцева; 131 ''Прикладна механіка''; stepped shaft; workpiece; allowances; devices for milling flats and grooves; end mill