Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Управління та поводження з відходами" - Благодатний, В. В.; Магась, Н. І. (My University, 2016)
Наведено методики визначення параметрів систем управління промисловими та побутовими відходами, а також приклади розрахунків апаратів переробки рідких, твердих та газоподібних відходів. Призначено для студентів денної та заочної форм навчання за напрямом 6.040106 "Екологія, охорона навколишнього природного середовища та збалансоване природокористування", а також для студентів спеціальності 8.00001 "Економіка довкілля та природних ресурсів".
Благодатний, В. В. Методичні вказівки до виконання практичних завдань з дисципліни "Управління та поводження з відходами" [Електронний ресурс] : електрон. вид. комбін. використання на DVD-ROM / В. В. Благодатний, Н. І. Магась. – Електрон. дані. – Миколаїв : НУК, 2016. – 3 електрон. опт. диски (DVD-ROM). – Систем. вимоги: Pentium 233 МГц ; ОЗП 64 Мб ; Windows 9x/Me/NT/2000/XP. – Назва з контейнера.
Keywords: промислові відходи; побутові відходи; апарати переробки відходів