Поняття та зміст адміністративної відповідальності в правовій системі України - Сікорський, О. П.; Sikorskiy, O. P. (My University, 2015)
В статті проаналізовано позиції науковців щодо визначення і з’ясування сутності інституту адміністративної відповідальності та розглянуто її основні ознаки
The concept and content and content administrative responsibility in the legal system Ukraine
Сікорський, О. П. Поняття та зміст адміністративної відповідальності в правовій системі України / О. П. Сікорський // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2015. – Вип. 8. – С. 60–62.
Keywords: адміністративна відповідальність; адміністративні стягнення; administrative responsibility; administrative penalties